Glantengan, Kota, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Glantengan
Désa
Kudus.jpg
Petha dunungé Désa Glantengan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
KacamatanKudus
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Glantengan, iku désa ing Kacamatan Kudus, Kabupatèn Kudus, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Kudus