Gandariya, Jambu, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gandariya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanJambu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Gandariya (cara Indonésia: Gondoriyo), iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Jambu, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]