Pratélaning papan anggegana ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngisor iki pratélan papan anggegana ing Indonésia kanthi kodhe IATA, ananging durung kabèh papan anggegana duwé kodhe IATA:

Internasional[besut | besut sumber]

Jawa, Bali lan Nusa Tenggara[besut | besut sumber]

Sumatra[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Maluku & Papua[besut | besut sumber]

Ket: Papan anggegana internasional duwé 2 jinis pamaburan, ya iku pamaburan internasional lan pamaburan domestik.

Domestik[besut | besut sumber]

Jawa, Bali lan Nusa Tenggara[besut | besut sumber]

Sumatra[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Maluku & Papua[besut | besut sumber]

Pangkalan militèr[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]