Pratélaning papan anggegana ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngisor iki pratélan papan anggegana ing Indonésia kanthi kodhe IATA, nanging durung kabèh papan anggegana duwé kodhe IATA:

Internasional[besut | besut sumber]

Jawa, Bali lan Nusa Tenggara[besut | besut sumber]

Sumatra[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Maluku & Papua[besut | besut sumber]

Ket: Papan anggegana internasional duwé 2 jinis pamaburan, ya iku pamaburan internasional lan pamaburan domestik.

Domestik[besut | besut sumber]

Jawa, Bali lan Nusa Tenggara[besut | besut sumber]

Sumatra[besut | besut sumber]

Sulawesi[besut | besut sumber]

Kalimantan[besut | besut sumber]

Maluku & Papua[besut | besut sumber]

Pangkalan militèr[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]