Papan Anggegana Selaparang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
{{{name}}}
Summary
Gambar:Selaparang Airport 2.JPG
Papan Anggegana Selaparang, Ampenan, NTB

Papan Anggegana Selaparang (IATA: AMIICAO: WADA) (Selaparang International Airport) ya iku Papan Anggegana kang dumunung ana ing kutha Mataram lan Papan Anggegana iki resmi ditutup, ing dina Jumat 30 September 2011. Papan Anggegana kabukak déning umum ing taun 1995 kang ora dimigunakake déning pusat transit transportasi udara. Aktivitas penerbangan dipungkasi saben dianane tabuh 18.00 WITA. Minangka gantine, layanan transportasi udara dialihake ing Papan Anggegana Internasional Lombok.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]