Candhireja, Pringapus, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanPringapus
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Candhireja (cara Indonésia: Candirejo), iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Pringapus, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]