Candhi Bojongmenje

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Candhi Bojongmenje utawi ingkang langkung kawentar mawi nama "Situs Rancaekek", minangka komplèk purbakala ingkang dipunduga minangka yasan tetinggalanipun kala pra-Islam wonten ing Jawa Barat ingkang dumunung ing Dusun Bojongmenje, Kalurahan Cangkuang, Kacamatan Rancaekek, Bandung, Jawa Barat. Situs punika dumunung wonten ing caketipun kawasan indhustri, satemah kawontenanipun kaancem.

Sareng kaliyan Candhi Cangkuang saha Situs Percandhian Batujaya sarta Situs Cibuaya, situs punika minangka salah satunggaling yasan tetinggalanipun kala Hindhu-Buda ingkang taksih wonten ing Jawa Barat