Trawulan, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Trowulan, Majakerta)
Jump to navigation Jump to search
Trawulan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Trowulan
Trawulan is located in Jawa Wétan
Trawulan
Trawulan
Trawulan is located in Indonésia
Trawulan
Trawulan
Koordhinat: 7°32′57″S 112°23′23″E / 7.54926°S 112.38971°E / -7.54926; 112.38971Koordhinat: 7°32′57″S 112°23′23″E / 7.54926°S 112.38971°E / -7.54926; 112.38971
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Majakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.12

Trawulan iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.