Dlanggu, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dlanggu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Dlanggu
Dlanggu is located in Jawa Wétan
Dlanggu
Dlanggu
Dlanggu is located in Indonésia
Dlanggu
Dlanggu
Koordhinat: 7°34′15″S 112°28′37″E / 7.57084°S 112.47681°E / -7.57084; 112.47681Koordhinat: 7°34′15″S 112°28′37″E / 7.57084°S 112.47681°E / -7.57084; 112.47681
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Majakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.09

Dlanggu iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.