Jetis, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jetis
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJetis
Jetis kapernah ing Jawa Wétan
Jetis
Jetis
Jetis kapernah ing Indonésia
Jetis
Jetis
Koordhinat: 7°24′17″S 112°26′44″E / 7.40473°S 112.44549°E / -7.40473; 112.44549Koordhinat: 7°24′17″S 112°26′44″E / 7.40473°S 112.44549°E / -7.40473; 112.44549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.16

Jetis iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)