Pacet, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pacet
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPacet
Pacet kapernah ing Jawa Wétan
Pacet
Pacet
Pacet kapernah ing Indonésia
Pacet
Pacet
Koordhinat: 7°40′15″S 112°32′35″E / 7.67084°S 112.54316°E / -7.67084; 112.54316Koordhinat: 7°40′15″S 112°32′35″E / 7.67084°S 112.54316°E / -7.67084; 112.54316
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.03

Pacet iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)