Bangsal, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangsal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBangsal
Bangsal kapernah ing Jawa Wétan
Bangsal
Bangsal
Bangsal kapernah ing Indonésia
Bangsal
Bangsal
Koordhinat: 7°29′26″S 112°30′47″E / 7.49065°S 112.51316°E / -7.49065; 112.51316Koordhinat: 7°29′26″S 112°30′47″E / 7.49065°S 112.51316°E / -7.49065; 112.51316
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.10

Bangsal iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)