Gondhang, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondang
Gondhang kapernah ing Jawa Wétan
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 7°40′37″S 112°28′57″E / 7.67684°S 112.48249°E / -7.67684; 112.48249Koordhinat: 7°40′37″S 112°28′57″E / 7.67684°S 112.48249°E / -7.67684; 112.48249
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.02

Gondhang iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)