Kuthareja, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuthareja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKutorejo
Kuthareja kapernah ing Jawa Wétan
Kuthareja
Kuthareja
Kuthareja kapernah ing Indonésia
Kuthareja
Kuthareja
Koordhinat: 7°33′48″S 112°31′16″E / 7.5632°S 112.5211°E / -7.5632; 112.5211Koordhinat: 7°33′48″S 112°31′16″E / 7.5632°S 112.5211°E / -7.5632; 112.5211
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kuthareja iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)