Kuthareja, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuthareja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKutorejo
Kuthareja kapernah ing Jawa Wétan
Kuthareja
Kuthareja
Kuthareja kapernah ing Indonésia
Kuthareja
Kuthareja
Koordhinat: 7°33′48″S 112°31′16″E / 7.5632°S 112.5211°E / -7.5632; 112.5211Koordhinat: 7°33′48″S 112°31′16″E / 7.5632°S 112.5211°E / -7.5632; 112.5211
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.07

Kuthareja iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.