Soka, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Soka
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSooko
Soka kapernah ing Jawa Wétan
Soka
Soka
Soka kapernah ing Indonésia
Soka
Soka
Koordhinat: 7°30′40″S 112°24′41″E / 7.5112°S 112.41151°E / -7.5112; 112.41151Koordhinat: 7°30′40″S 112°24′41″E / 7.5112°S 112.41151°E / -7.5112; 112.41151
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.13

Soka iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)