Gedhèg, Majakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhèg
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGedeg
Gedhèg kapernah ing Jawa Wétan
Gedhèg
Gedhèg
Gedhèg kapernah ing Indonésia
Gedhèg
Gedhèg
Koordhinat: 7°26′36″S 112°24′05″E / 7.44325°S 112.40137°E / -7.44325; 112.40137Koordhinat: 7°26′36″S 112°24′05″E / 7.44325°S 112.40137°E / -7.44325; 112.40137
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.14

Gedhèg iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)