Brondong, Kesesi, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Brondong
Désa
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pekalongan
Kacamatan Kesesi
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Brondong iku désa ing Kecamatan Kesesi, Pekalongan, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


 

Kesesi, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Brondong | Jagung | Kaibahan | Kalimade | Karangrejo | Karyomukti | Kesesi | Krandon | Kwasen | Kwigaran | Langensari | Mulyorejo | Pantirejo | Podosari | Ponolawen | Sidomulyo | Sidosari | Srinahan | Sukorejo | Ujung Negoro | Watugajah | Watupayung | Windurojo