Brondong, Kesesi, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Brondong
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pekalongan
Kacamatan Kesesi
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Brondong iku désa ing Kacamatan Kesesi, Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kesesi, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Brondong | Jagung | Kaibahan | Kalimade | Karangrejo | Karyomukti | Kesesi | Krandon | Kwasen | Kwigaran | Langensari | Mulyorejo | Pantirejo | Podosari | Ponolawen | Sidomulyo | Sidosari | Srinahan | Sukorejo | Ujung Negoro | Watugajah | Watupayung | Windurojo