Nokia N Gage

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N Gage
MèrekNokia
Babar pisanan2003, kwartal 4
Ukuran134 x 70 x 20 mm, 139 cc (5.28 x 2.76 x 0.79 in)[1]
Bobot137 gram (4.83 oz)
Sistem opérasiSymbian 6.1, Series 60 v1.0 UI
CPU104 MHz ARM 920T
Panyimpenan3.4 MB
Panyimpenan-copotMMC
BatréRemovable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
PakatonanTFT, 4096 werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~15,0% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic, WAV, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.1

Nokia N Gage ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 134 x 70 x 20 mm déné boboté 137 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 176 x 208 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N Gage nggunakaké sistem operasi Symbian 6.1. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponiklan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N Gage - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N Gage Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.