Nokia 6103

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6103
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2006, kwartal 1
Ukuran 85 x 45 x 24 mm (3.35 x 1.77 x 0.94 in)[1]
Bobot 97 gram (3.42 oz)
Panyimpenan 4.2 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 820 mAh battery
Pakatonan TFT, 65k werna
1,8 inchi, 28 x 35 mm, 10,2 cm2 (~26,7% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~114 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0, A2DP, infrared

Nokia 6103 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 45 x 24 mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 1,8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku. Nokia 6103 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6103 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6103 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.