Nokia 2650

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 2650
Mèrek Nokia
Ukuran 85 x 46 x 23 mm, 77 cc (3.35 x 1.81 x 0.91 in)[1]
Bobot 96 gram (3.39 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 760 mAh battery (BL-4C)
Pakatonan 4096 werna

128 x 128 pixels, 1:1 ratio
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones

Nokia 2650 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 46 x 23 mm déné boboté 96 gram. Layaré 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl sèri iki kalebu punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 35 yuta iji.[3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 2650 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 2650 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22. 
  3. YOURNAME. "20 daftar Hp terlaris sepanjang masa iPhone, Samsung atau Nokia ?". www.kopiandroid.com. Dijupuk 2018-01-17.