Nokia 6510

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6510
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2002, kwartal 1
Ukuran 97 x 43 x 20 mm, 67 cc (3.82 x 1.69 x 0.79 in)[1]
Bobot 84 gram (2.96 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 750 mAh battery (BLB-2)
Pakatonan Monochrome graphic

96 x 60 pixels, 5 lines, 16:10 ratio
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable monophonic ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 6510 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 43 x 20 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 60 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku Snake II, Pairs II, Space Impact, Bumper. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri BLB-2 lan bisa kanggo nganti 12 dina nalika standby lan tahan up - 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6510 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6510 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.