Nokia 7600

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 7600
Nokia 7600 (4424541531).jpg
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2003, kwartal 4
Ukuran 87 x 78 x 19 mm, 103 cc (3.43 x 3.07 x 0.75 in)[1]
Bobot 123 gram (4.34 oz)
Panyimpenan 29 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 65K werna
2,0 inchi, 12,6 cm2 (~18,6% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~102 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 1.1, infrared

Nokia 7600 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 78 x 19 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Nokia 7600 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 170 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 7600 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 7600 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.