Nokia 5510

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nokia 5510
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2001, kwartal 4
Ukuran 134 x 58 x 28 mm, 165 cc (5.28 x 2.28 x 1.10 in)[1]
Bobot 155 gram (5.47 oz)
Panyimpenan 64 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 950 mAh battery (BLC-2)
Pakatonan Monochrome graphic

5 lines
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable monophonic ringtones

Nokia 5510 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 134 x 58 x 28 mm déné boboté 155 gram. Layaré monokrom. Nokia 5510 dipekaki papan ketik QWERTY. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 5 ya iku Snake II, Pairs II, Space Impact, Bantumi, Bumper. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 950 mAh kanthi nomer sèri BLC-2 lan bisa kanggo nganti 55 jam - 260 jam nalika standby lan tahan 2 jam 30 menit - 4 jam 30 nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Nokia 5510 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. ^ "Harga dan Spesifikasi Nokia 5510 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.