Nokia N72

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N72
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2006, April
Ukuran 109 x 53 x 21.8 mm (4.29 x 2.09 x 0.86 in)[1]
Bobot 124 gram (4.37 oz)
Sistem opérasi Symbian OS 8.1, Series 60 UI 2.8
CPU 220 MHz
Panyimpenan 20 MB
Panyimpenan-copot RS-DV-MMC, 128 MB included
Batré Removable Li-Ion 970 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 256K werna
2,1 inchi, 14,0 cm2 (~24,3% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburi 2 MP, LED flash
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0

Nokia N72 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 53 x 21.8 mm déné boboté 124 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 176 x 208 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N72 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 8.1. Nokia N72 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 970 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 260 jam nalika standby lan tahan 3 jam 35 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N72 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N72 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.