Nokia 6233

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6233
MèrekNokia
Babar pisanan2005, kwartal 4
Ukuran108 x 46 x 18 mm, 81 cc (4.25 x 1.81 x 0.71 in)[1]
Bobot110 gram (3.88 oz)
Panyimpenan-copot20 dialed, 20 received, 20 missed calls
BatréRemovable Li-Po 1100 mAh battery (BP-6M)
PakatonanTFT, 256K werna
2,0 inchi, 30 x 40 mm, 12,4 cm2 (~24,9% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
Kaméra mburi2 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP, infrared

Nokia 6233 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 46 x 18 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Nokia World Cup, 3D Street Racer, 3D Snake. Nokia 6233 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 1100 mAh kanthi nomer sèri BP-6M lan bisa kanggo nganti 340 jam nalika standby lan tahan 4 jam (2G) / 3 jam 6 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6233 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6233 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.