Nokia 8910

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 8910
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2002, kwartal 2
Ukuran 103 x 46 x 20 mm, 83 cc (4.06 x 1.81 x 0.79 in)[1]
Bobot 110 gram (3.88 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 830 mAh battery (BLB-2)
Pakatonan Monochrome graphic

4 lines
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable monophonic ringtones
Konèktivitas Bluetooth 1.1, infrared

Nokia 8910 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46 x 20 mm déné boboté 110 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku Snowboarding, Snake II, Bantumi, Pairs II. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 830 mAh kanthi nomer sèri BLB-2 lan bisa kanggo nganti 100 - 300 jam nalika standby lan tahan 2 - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 8910 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 8910 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.