Nokia 6555

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6555
Mèrek Nokia
Ukuran 99.6 x 44.3 x 19.6 mm, 67.6 cc (3.92 x 1.74 x 0.77 in)[1]
Bobot 97 gram (3.42 oz)
Panyimpenan 30 MB
Panyimpenan-copot microSD, up to 8 GB (dedicated slot)
Batré Removable Li-Ion 1020 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 16M werna
2,0 inchi, 12,4 cm2 (~28,1% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
Kaméra mburi 1.23 MP
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0, A2DP

Nokia 6555 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99.6 x 44.3 x 19.6 mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6555 dipirantèni kodhak 1.23 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1020 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 300 jam (2G) / 264 jam (3G) nalika standby lan tahan 6 jam 30 menit (2G) / 3 jam 14 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6555 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6555 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.