Nokia 6310i

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6310i
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2002
Ukuran 129 x 47 x 17-21 mm, 97 cc[1]
Bobot 111 gram (3.92 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 1050 mAh battery (BLS-2N)
Pakatonan Backlit full graphics

96 x 60 pixels, 6 lines, 16:10 ratio
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable monophonic ringtones
Konèktivitas Bluetooth 1.1, infrared

Nokia 6310i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 129 x 47 x 17–21 mm déné boboté 111 gram. Layaré Backlit full graphics kanthi résolusi 96 x 60 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 1 ya iku Snake II, Space impact, Bumper bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1050 mAh kanthi nomer sèri BLS-2N lan bisa kanggo nganti 16 dina nalika standby lan tahan 3jam - 5jam 45menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6310i - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6310i Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.