Nokia 8210

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 8210
Mèrek Nokia
Babar pisanan 1999
Ukuran 101.5 x 44.5 x 17.4 mm, 66 cc (4.00 x 1.75 x 0.69 in)[1]
Bobot 79 gram (2.79 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 650 mAh battery (BLB-2)
Pakatonan Monochrome graphic

5 lines
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable monophonic ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 8210 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101.5 x 44.5 x 17.4 mm déné boboté 79 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 650 mAh kanthi nomer sèri BLB-2 lan bisa kanggo nganti 50 - 150 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Nalika dikenalake, punsel iki duwé ukuran kang paling cilik lan bobot paling entheng tinimbang punsel liya kang sejaman..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 8210 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 8210 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.