Nokia 103

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 103
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2012, April
Ukuran 107.2 x 45.1 x 15.3 mm (4.22 x 1.78 x 0.60 in)[1]
Bobot 76.6 g (2.68 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 800 mAh battery (BL-5CB)
Pakatonan Monochrome graphic
1.36 inches, 5.6 cm2 (~11.6% screen-to-body ratio)
96 x 68 pixels (~87 ppi density)
Swara Vibration; Polyphonic(32)

Nokia 103 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2012, wiwit dipasaraké kwartal 4 taun 2012 lan duwé ukuran 107.2 x 45.1 x 15.3 mm déné boboté 76.6 gram. Layaré monokrom ukuran 1.36 inchi kanthi résolusi 96 x 68 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 103 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh kanthi nomer sèri BL-5CB lan bisa kanggo nganti 648 jam nalika standby lan tahan 11 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 103 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 103 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.