Nokia 6131

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6131
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2006, Februari
Ukuran 92 x 48 x 20 mm (3.62 x 1.89 x 0.79 in)[1]
Bobot 112 gram (3.95 oz)
Panyimpenan 11 MB
Panyimpenan-copot microSD, up to 2 GB (dedicated slot)
Batré Removable Li-Ion 820 mAh battery (BL-4C)
Pakatonan TFT, 16M werna
2,2 inchi, 34 x 44 mm, 15,0 cm2 (~33,9% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 2.2 inch, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi 1.3 MP
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0, infrared

Nokia 6131 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 20 mm déné boboté 112 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku 3D Soccer, Snake. Nokia 6131 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6131 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6131 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.