Nokia 6170

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6170
MèrekNokia
Ukuran88 x 46 x 22 mm, 79 cc (3.46 x 1.81 x 0.87 in)[1]
Bobot121 gram (4.27 oz)
Panyimpenan2.2 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 760 mAh battery (BL-4C)
PakatonanTFT, 65k werna
2,0 inchi, 31 x 39 mm, 12,6 cm2 (~31,1% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~102 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas, infrared

Nokia 6170 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 46 x 22 mm déné boboté 121 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6170 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 270 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6170 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6170 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.