Nokia 6290

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6290
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2006, Novèmber
Ukuran 94 x 50 x 20.8 mm, 88 cc (3.70 x 1.97 x 0.82 in)[1]
Bobot 115 gram (4.06 oz)
Sistem opérasi Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
CPU 369 MHz ARM 11
Panyimpenan 45 MB, 64 MB RAM
Panyimpenan-copot microSD, up to 4 GB (dedicated slot)
Batré Removable Li-Ion 950 mAh battery (BL-5F)
Pakatonan TFT, 16M werna
2,2 inchi, 15,0 cm2 (~31,9% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi 2 MP, LED flash
Kaméra ngarep CIF videocall camera
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0, infrared

Nokia 6290 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 50 x 20.8 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia 6290 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 9.2. Nokia 6290 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 950 mAh kanthi nomer sèri BL-5F lan bisa kanggo nganti 264 jam (2G) / 288 jam (3G) nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit (2G) / 2 jam 30 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6290 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6290 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.