Nokia 6260 Slide

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6260 Slide
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2008, Novèmber. Released 2009, April
Ukuran 99.4 x 46.5 x 15.4 mm (3.91 x 1.83 x 0.61 in)[1]
Bobot 114 g (4.02 oz)
Panyimpenan 200 MB
Panyimpenan-copot microSD, up to 8 GB (dedicated slot)
Batré Removable Li-Ion 950 mAh battery (BL-5F)
Pakatonan TFT, 16M werna
2.4 inches, 17.2 cm2 (~37.1% screen-to-body ratio)
320 x 480 pixels, 3:2 ratio (~240 ppi density)
Kaméra mburi 5 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash
Kaméra ngarep VGA videocall camera
Swara Vibration, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.1, A2DP

Nokia 6260 Slide ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2008, wiwit dipasaraké April taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99.4 x 46.5 x 15.4 mm déné boboté 114 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.4 inchi kanthi résolusi 320 x 480 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku '' bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Nokia 6260 Slide dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash,autofocus,Carl Zeiss optik,. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 950 mAh kanthi nomer sèri BL-5F lan bisa kanggo nganti 408 jam (2G) / 288 jam (3G) nalika standby lan tahan 6 jam (2G) / 4 jam (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6260 Slide - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6260 Slide Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.