Nokia 8310

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 8310
MèrekNokia
Babar pisanan2001
Ukuran97 x 43 x 19 mm, 66 cc (3.82 x 1.69 x 0.75 in)[1]
Bobot84 gram (2.96 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 830 mAh battery (BLB-2)
PakatonanMonochrome graphic

5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Nokia 8310 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 43 x 19 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Snake II, Bumper, Pairs II, Snowboard. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 830 mAh kanthi nomer sèri BLB-2 lan bisa kanggo nganti 100 - 400 jam nalika standby lan tahan 2 - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 8310 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 8310 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.