Nokia N85

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N85
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2008, Agustus. Released 2008, Oktober
Ukuran 103 x 50 x 16 mm, 76 cc (4.06 x 1.97 x 0.63 in)[1]
Bobot 128 g (4.52 oz)
Sistem opérasi Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2
CPU 369 MHz ARM 11
Panyimpenan 74 MB
Panyimpenan-copot microSD, up to 8 GB (dedicated slot), 8 GB included
Batré Removable Li-Ion 1200 mAh battery (BL-5K)
Pakatonan AMOLED, 16M werna
2.6 inches, 20.9 cm2 (~40.6% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~154 ppi density)
Kaméra mburi 5 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash
Kaméra ngarep CIF videocall camera
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0, A2DP

Nokia N85 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2008, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 50 x 16 mm déné boboté 128 gram. Layaré AMOLED, 16M werna ukuran 2.6 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Nokia N85 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 9.3. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia N85 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash, autofocus, Carl Zeiss optik. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1200 mAh kanthi nomer sèri BL-5K lan bisa kanggo nganti 363 jam (2G) / 363 jam (3G) nalika standby lan tahan 6 jam 50 menit (2G) / 4 jam 30 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N85 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N85 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.