Nokia N90

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N90
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2005, kwartal 2
Ukuran 112 x 51 x 24 mm (4.41 x 2.01 x 0.94 in)[1]
Bobot 173 gram (6.10 oz)
Sistem opérasi Symbian OS 8.1a , Series 60 UI
CPU 220 MHz ARM926EJ-S
Panyimpenan 31 MB
Panyimpenan-copot RS-DV-MMC, 64 MB included
Batré Removable Li-Ion 760 mAh battery (BL-5B)
Pakatonan TFT, 256K werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~24,6% screen-to-body ratio)
352 x 416 pixels (~259 ppi density)
Kaméra mburi 2 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash
Kaméra ngarep No
Swara Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 1.2

Nokia N90 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 51 x 24 mm déné boboté 173 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 352 x 416 piksel. Nokia N90 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 8.1a. Nokia N90 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash, autofocus, Carl Zeiss optik. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 290 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N90 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N90 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.