Nokia 1280

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 1280
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2009, Novèmber. Released 2010, Maret
Ukuran 107.2 x 45.1 x 15.3 mm, 62.3 cc (4.22 x 1.78 x 0.60 in)[1]
Bobot 81.9 g (2.86 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 800 mAh battery (BL-5CB)
Pakatonan Monochrome graphic
1.36 inches, 5.6 cm2 (~11.6% screen-to-body ratio)
96 x 68 pixels (~87 ppi density)
Swara MP3 ringtones

Nokia 1280 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.2 x 45.1 x 15.3 mm déné boboté 81.9 gram. Layaré monokrom ukuran 1.36 inchi kanthi résolusi 96 x 68 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 1280 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh kanthi nomer sèri BL-5CB lan bisa kanggo nganti 528 jam nalika standby lan tahan 8 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 1280 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 1280 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.