Nokia 6610i

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6610i
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2004, kwartal 1
Ukuran 106 x 44 x 19 mm, 72 cc (4.17 x 1.73 x 0.75 in)[1]
Bobot 87 gram (3.07 oz)
Panyimpenan 4 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 780 mAh battery (BLD-3)
Pakatonan CSTN, 4096 werna
1,5 inchi, 7,3 cm2 (~15,6% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 8 lines, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Kaméra mburi CIF
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 6610i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 44 x 19 mm déné boboté 87 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku PuzzleChess, Bounce. Nokia 6610i dipirantèni kodhak CIF. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri BLD-3 lan bisa kanggo nganti 144 jam - 432 jam nalika standby lan tahan 3 jam - 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6610i - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6610i Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.