Nokia N900

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N900
MèrekNokia
Babar pisanan2009, Agustus. Released 2009, Novèmber
Ukuran110.9 x 59.8 x 18 mm, 113 cc (4.37 x 2.35 x 0.71 in)[1]
Bobot181 g (6.38 oz)
Sistem opérasiMaemo 5
CPU600 MHz Cortex-A8
GPUPowerVR SGX530
Panyimpenan32 GB, 256 MB RAM
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 16 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 1320 mAh battery (BL-5J)
PakatonanTFT resistive touchscreen, 65K werna
3.5 inches, 34.9 cm2 (~52.6% screen-to-body ratio)
800 x 480 pixels, 5:3 ratio (~267 ppi density)
Kaméra mburi5 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, Dual-LED flash, check quality
Kaméra ngarepVGA
SwaraVibration; MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.1, A2DP, infrared

Nokia N900 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2009, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110.9 x 59.8 x 18 mm déné boboté 181 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna ukuran 3.5 inchi kanthi résolusi 800 x 480 piksel. Nokia N900 dipekaki papan ketik QWERTY. Nokia N900 nggunakaké sistem operasi Maemo 5. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia N900 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash, autofocus, Carl Zeiss optik,. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1320 mAh kanthi nomer sèri BL-5J lan bisa kanggo nganti 278 jam (2G) / 250 jam (3G) nalika standby lan tahan 6 jam 30 menit (2G) / 4 jam 30 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N900 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N900 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.