Nokia N71

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N71
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2005, kwartal 4
Ukuran 98.6 x 51.2 x 25.8 mm, 103 cc (3.88 x 2.02 x 1.02 in)[1]
Bobot 139 gram (4.90 oz)
Sistem opérasi Symbian, Series 60 UI
CPU 220 MHz Dual ARM 9
Panyimpenan 10 MB
Panyimpenan-copot microSD, up to 2 GB (dedicated slot), 128 MB included
Batré Removable Li-Ion 970 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 256K werna
2,4 inchi, 36 x 49 mm, 17,8 cm2 (~35,3% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~167 ppi density)
Kaméra mburi 2 MP, LED flash
Kaméra ngarep VGA videocall camera
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 1.2, infrared

Nokia N71 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98.6 x 51.2 x 25.8 mm déné boboté 139 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N71 nggunakaké sistem operasi Symbian. Nokia N71 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 970 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 220 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N71 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N71 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.