Nokia 5610 XpressMusic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 5610 XpressMusic
MèrekNokia
Babar pisanan2007, Agustus. Released 2007, Oktober
Ukuran98.5 x 48.5 x 17 mm, 75 cc (3.88 x 1.91 x 0.67 in)[1]
Bobot111 gram (3.92 oz)
Panyimpenan20 MB
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 8 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 900 mAh battery (BP-5M)
PakatonanTFT, 16M werna
2,2 inchi, 15,0 cm2 (~31,4% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi3.15 MP, autofocus, LED flash
Kaméra ngarepVGA videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, MP4, WMA, AAC, video tones ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

Nokia 5610 XpressMusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98.5 x 48.5 x 17 mm déné boboté 111 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Snake II, Rally 3D, Music Guess, Towerbloxx. Nokia 5610 XpressMusic dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash,autofocus,. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BP-5M lan bisa kanggo nganti 320jam nalika standby lan tahan 6jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 5610 XpressMusic - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 5610 XpressMusic Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.