Nokia 1100

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 1100
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2003, kwartal 3
Ukuran 106 x 46 x 20 mm, 79 cc (4.17 x 1.81 x 0.79 in)[1]
Bobot 86 gram (3.03 oz)
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 850 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan Monochrome graphic

96 x 65 pixels, 4 lines, 3:2 ratio
Kaméra mburi No
Swara Vibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Nokia 1100 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46 x 20 mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku Snake II, Space Impact+. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl sèri iki punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 250 yuta iji.[3][4] .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 1100 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 1100 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 
  3. YOURNAME. "20 daftar Hp terlaris sepanjang masa iPhone, Samsung atau Nokia ?". www.kopiandroid.com. Dijupuk 2018-01-17. 
  4. "20 bestselling mobile phones of all time". The Telegraph (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17.