Nokia N92

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia N92
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2005, kwartal 4
Ukuran 107.4 x 58.2 x 24.8 mm, 136 cc (4.23 x 2.29 x 0.98 in)[1]
Bobot 191 gram (6.74 oz)
Sistem opérasi Symbian, Series 60 UI
CPU 268 MHz Dual ARM 9
Panyimpenan 40 MB, 64 MB RAM
Panyimpenan-copot miniSD, up to 2 GB
Batré Removable Li-Po 1500 mAh battery
Pakatonan TFT, 16M werna
2,8 inchi, 42 x 57 mm, 24,3 cm2 (~38,8% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~143 ppi density)
Kaméra mburi 2 MP, LED flash
Kaméra ngarep CIF videocall camera
Swara Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth Yes, infrared

Nokia N92 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.4 x 58.2 x 24.8 mm déné boboté 191 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,8 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N92 nggunakaké sistem operasi Symbian. Nokia N92 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 1500 mAh lan bisa kanggo nganti 216 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N92 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N92 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.