Nokia 8800

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 8800
MèrekNokia
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran107 x 45 x 15 mm, 67 cc (4.21 x 1.77 x 0.59 in)[1]
Bobot134 gram (4.73 oz)
Panyimpenan64 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery (BL-5X)
PakatonanTFT, 256K werna
1,7 inchi, 31 x 31 mm, 9,3 cm2 (~19,4% screen-to-body ratio)
208 x 208 pixels, 1:1 ratio (~173 ppi density)
Kaméra mburiSVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.2, A2DP

Nokia 8800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 45 x 15 mm déné boboté 134 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1,7 inchi kanthi résolusi 208 x 208 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Nokia 8800 dipirantèni kodhak SVGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh kanthi nomer sèri BL-5X lan bisa kanggo nganti 190 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 8800 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 8800 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.