Nokia 2760

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 2760
Mèrek Nokia
Ukuran 87 x 44.8 x 20.7 mm (3.43 x 1.76 x 0.81 in)[1]
Bobot 81 gram (2.86 oz)
Panyimpenan 10 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 700 mAh battery (BL-4B)
Pakatonan TFT, 65K werna
1,9 inchi, 11,4 cm2 (~29,1% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~108 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 2.0

Nokia 2760 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 44.8 x 20.7 mm déné boboté 81 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,9 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 2760 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri BL-4B lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 2760 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 2760 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.