Nokia 6230i

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6230i
MèrekNokia
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran103 x 44 x 20 mm, 76 cc (4.06 x 1.73 x 0.79 in)[1]
Bobot99 gram (3.49 oz)
Panyimpenan32 MB
Panyimpenan-copotMMC, up to 512 MB
BatréRemovable Li-Ion 900 mAh battery (BL-5C)
PakatonanTFT, 65K werna
1,5 inchi, 27 x 27 mm, 7,3 cm2 (~16,0% screen-to-body ratio)
208 x 208 pixels, 1:1 ratio (~196 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones
KonèktivitasBluetooth 1.2, infrared

Nokia 6230i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 44 x 20 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 208 x 208 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku 3D Golf, Street Racer, Backgammon. Nokia 6230i dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6230i - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6230i Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.