Nokia 6670

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6670
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2004, kwartal 3
Ukuran 108.6 x 53 x 20.9 mm, 98 cc (4.28 x 2.09 x 0.82 in)[1]
Bobot 120 gram (4.23 oz)
Sistem opérasi Symbian 7.0s, Series 60 v2.0 UI
CPU 123 MHz ARM925T
Panyimpenan 8 MB
Panyimpenan-copot RS-DV-MMC, 64 MB included
Batré Removable Li-Ion 900 mAh battery (BL-5C)
Pakatonan TFT, 65K werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~24,4% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburi 1 MP
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 1.1

Nokia 6670 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108.6 x 53 x 20.9 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 176 x 208 piksel. Nokia 6670 nggunakaké sistem operasi Symbian 7.0s. Nokia 6670 dipirantèni kodhak 1 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6670 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6670 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.