Nokia 5070

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 5070
Mèrek Nokia
Ukuran 105.4 x 44.3 x 18.6 mm, 73 cc (4.15 x 1.74 x 0.73 in)[1]
Bobot 88 gram (3.10 oz)
Panyimpenan 4 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 860 mAh battery (BL-5B)
Pakatonan CSTN, 65K werna
1,87 inchi, 11,0 cm2 (~23,6% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~110 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3, MIDI ringtones
Konèktivitas , infrared

Nokia 5070 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105.4 x 44.3 x 18.6 mm déné boboté 88 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1,87 inch kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 5070 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 5070 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 5070 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.