Nokia N80

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nokia N80
Mèrek Nokia
Babar pisanan 2005, kwartal 4. Released 2006, April
Ukuran 95 x 50 x 26 mm, 97 cc (3.74 x 1.97 x 1.02 in)[1]
Bobot 134 gram (4.73 oz)
Sistem opérasi Symbian, Series 60 UI
CPU 220 MHz Dual ARM 9
Panyimpenan 40 MB, 64 MB RAM
Panyimpenan-copot miniSD, up to 2 GB, 128 MB included
Batré Removable Li-Ion 820 mAh battery (BL-5B)
Pakatonan TFT, 256K werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~29,5% screen-to-body ratio)
352 x 416 pixels (~259 ppi density)
Kaméra mburi 3.15 MP, LED flash
Kaméra ngarep VGA videocall camera
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
Konèktivitas Bluetooth 1.2, infrared

Nokia N80 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wiwit dipasaraké April taun 2006 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95 x 50 x 26 mm déné boboté 134 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 352 x 416 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N80 nggunakaké sistem operasi Symbian. Nokia N80 dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 192 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia N80 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N80 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.