Nokia 6101

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6101
MèrekNokia
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran85 x 45 x 24 mm (3.35 x 1.77 x 0.94 in)[1]
Bobot97 gram (3.42 oz)
Panyimpenan4.4 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 760 mAh battery (BL-4C)
PakatonanTFT, 65k werna
1,8 inchi, 29 x 35 mm, 10,2 cm2 (~26,7% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~114 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Konèktivitas, infrared

Nokia 6101 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85 x 45 x 24 mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 1,8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku. Nokia 6101 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6101 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6101 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.